Cara Mudah Daftar Akaun Quantum Metal

Ikut Step by Step Cara Daftar QM Di Bawah

🌟 Langkah 1

Pilih Warganegara. Contoh : Malaysia.

Daftar Quantum Metal Sign Up QM STEP-DAFTAR-AKAUN-6

🌟 Langkah 2

Sila pilih Mobile Number dan Masukkan No Telefon

Daftar Quantum Metal Sign Up QM STEP-DAFTAR-AKAUN-6

🌟 Langkah 3

Tick bagi kedua-dua box yang ada di bahagian ini.

Daftar Quantum Metal Sign Up QM STEP-DAFTAR-AKAUN-6

🌟 Langkah 4

Masukkan Password yang sama di dua ruangan.

Daftar Quantum Metal Sign Up QM STEP-DAFTAR-AKAUN-6

🌟 Langkah 5

Cek SMS di Telefon anda dan masukkan 6 Digit TAC.

Daftar Quantum Metal Sign Up QM STEP-DAFTAR-AKAUN-6

🌟 Langkah 6

Cipta PIN Untuk Akses ke Akaun QM. Fungsi PIN ini ialah seperti PIN ATM.

Daftar Quantum Metal Sign Up QM STEP-DAFTAR-AKAUN-6

🌟 Langkah 7

Tahniah Pendaftaran Anda Telah Berjaya!

🌟 Langkah 8

Hubungi Kami dengan click butang HUBUNGI KAMI di bawah segera.

Isi Maklumat Anda di Bawah

Register serta dapat bimbingan PERCUMA terus di bawah sekarang!

Anda akan menerima Whatsapp selepas mengisikan maklumat anda di atas.

Untuk mendaftar, anda perlu rujukan dari ahli sedia ada yang akan memberikan maklumat dan pautan pendaftaran “Register Link”

Pendaftaran akaun adalah percuma (FOC)​​.

Warganegara Malaysia berumur 18 tahun ke atas dengan MyKad dan akaun bank berdaftar di Malaysia​​.

Syarikat yang berdaftar dengan SSM boleh membuka akaun, tertakluk kepada terma dan syarat​​.

KYC diperlukan untuk memastikan kebenaran butiran peribadi. Akaun akan kekal aktif walaupun tanpa transaksi setelah KYC disahkan​​.

Ya, anda boleh menukar kata laluan melalui pilihan ‘Lupa Kata Laluan’ pada halaman log masuk utama QM​​.

 

Jika mengalami masalah log masuk atau akaun dikunci, hubungi Talian Khidmat Pelanggan QM untuk bantuan​​.

 

Anda perlu muat naik salinan Kad Pengenalan / Pasport mengikut Peraturan Keperluan Muat Naik ID Kebangsaan apabila mengaktifkan akaun

Tidak dibenarkan menggunakan nama Quantum Metal, logo, dan logo rakan niaga untuk tujuan pengiklanan dan promosi di media sosial peribadi mengikut Terma & Syarat (T&C) Quantum Metal​​.

 

Untuk menjadi Introducer, anda perlu buka akaun simpanan emas Quantum Metal dan penuhi syarat tertentu seperti pembelian minimum unit emas tertentu​​.

Nak saya bantu? Boleh hubungi saya melalui whatsapp dengan klik >> +60103787865 (Suhaili)

 

Anda perlu mengisi maklumat peribadi secara online, setuju dengan borang persetujuan data peribadi, menetapkan kata laluan, melakukan pengesahan TAC, dan memasukkan 6 Digit Pin untuk keselamatan​​.

Quantum Metal menetapkan syarat pelaburan minimum serendah RM10, membolehkan pelbagai lapisan masyarakat termasuk golongan berpendapatan rendah dan kategori B40 untuk melabur dalam emas

Quantum Metal mengumpul data peribadi untuk tujuan pengenalan, memenuhi kewajipan undang-undang, dan analisis. Mereka berkomitmen untuk melindungi privasi data, baik dalam bentuk fizikal atau digital, dan mematuhi amalan keselamatan terbaik. Data peribadi pelanggan mungkin dikongsi dalam kumpulan syarikat Quantum Metal atau dengan pihak ketiga tertentu untuk tujuan perkhidmatan syarikat yang lebih baik dari semasa ke semasa, tetapi mereka tidak akan menjual data peribadi kepada mana-mana pihak ketiga tanpa persetujuan.

Akaun Simpanan Emas Quantum Metal menawarkan ciri-ciri seperti sistem transaksi harian 24/7, 100% sokongan oleh 99.99% emas fizikal yang diiktiraf, kadar rendah dijamin, bayaran flexi, proses pengeluaran emas fizikal yang mudah, dagangan dalam mata wang asing, dan emas patuh Syariah. Mereka juga mempunyai kerjasama dengan Brinks Singapore untuk penyimpanan emas yang 100% dijamin dan diinsuranskan oleh Lloyd’s of London.

Tiada sebarang Caj tersembunyi di Quantum Metal Sdn. Bhd. 

Untuk maklumat lanjut berkenaan dengan Profit Rate, Spread, Upah Simpan dan sebagainya di Quantum Metal bolehlah hubungi saya terus di Whatsapp. Klik butang hubungi di bawah halaman ini sekarang.

Anda boleh melihat berapakah pegangan emas anda, berapakah nilaian harga emas yang terdapat di dalam Gold Storage Accoun (GSA) anda atau Holding Inventory bagi Gold Convert Account (GCA) atau Gold Asset Enhancement (GAE10x atau GAE5x).

Quantum Metal bukan syarikat yang memberikan khidmat tersebut. Namun untuk dapatkan info lanjut berkenaan pelaburan di Quantum Metal boleh hubungi kami dengan klik butang Hubungi Saya di bawah.

Untuk proses pengeluaran emas secara fizikal di Quantum Metal boleh dilakukan melalui Mobile Apps QMGold di Android atau iOS atau boleh juga akses ke laman web Quantum Metal.

Disclaimer: This website is independently owned and is not an official website of Quantum Metal Sdn Bhd. It operates as a referral source and does not act on behalf of or as an official representative of Quantum Metal Sdn Bhd. The information provided here is for educational and informational purposes only and should not be construed as investment advice.

Registration for a Quantum Metal gold savings account can be done through the referral link provided on this website. Please be aware that registering via this link may result in referral rewards. It is advised to conduct personal research and consult with a professional financial advisor before making any investment decisions.

Quantum Metal Sdn Bhd is an independently operated company, and there is no control over or responsibility for the operations or decisions of the company. No liability is assumed for any loss or damage resulting from the use of information or services obtained through this website.

The advertisements presented on this website are powered by Google Ads. The website owner does not endorse and is not responsible for the content of the advertisements or the products and services they promote. Clicking on the ads will take you to external websites, which are not controlled by this website. Caution and discretion are advised when engaging with these external sites.

Advertisements seen on Facebook relating to this website are created for promotional purposes. The website owner is not directly affiliated with Facebook Inc. Any information provided in these ads is for awareness and does not necessarily reflect the full scope of information available on the website. Users are advised to visit the website for comprehensive details and disclaimers.

Copyright © 2023 GoldAset.com. All Rights Reserved.

×
×

Cart